19 oktober 2017

Winkelen in Amsterdam

Een dagje winkelen in Amsterdam, veel dagjesmensen komen ervoor naar onze hoofdstad. In het moment dat je het Centraal Station uitloopt merk je het al, het is hier een mekka wanneer je wilt shoppen. De meest commerciƫle winkels zitten in het absolute centrum, waar op het Damrak tientallen souvenir-winkeltjes zitten. Liever kleding en woonaccessoires shoppen, loop dan de Kalverstraat of de Leidsestraat in.

Magna Plaza en de P.C. Hooftstraat

Ook Magna Plaza is een slimme optie wanneer jij even heerlijk wilt shoppen. Naast leuke winkels is het op zichzelf ook nog een prachtig gebouw. Loop langs het Spui richting de Negen Straatjes, waar je meer exclusieve producten zult aantreffen. Ideaal wanneer je niet hetzelfde wilt dragen als anderen. Liever nog een stapje exclusiever, bezoek dan de P.C. Hooftstraat, waar goed advies en prachtige kleding van hoge kwaliteit op jou wacht.

Voor ieder wat wils

Op die manier heeft de stad Amsterdam voor iedereen wel een passende straat. En precies dat is het unieke van deze stad, het is groot en divers, waardoor je werkelijk alle kanten op kunt tijdens jouw dagje in onze hoofdstad!

Meer informatie over Winkelen in Amsterdam