27 februari 2018

Wagen met defecten en schade verkopen in Amsterdam

Amsterdam; een van de mooiste steden van het land en de hoofdstad waar ieder jaar miljoenen toeristen op af komen. Als je in de binnenstad rijdt, zie je overal om je heen busjes, auto’s en toeristen op de fiets. Verkeerssituaties met veel chaos, waardoor je moeilijk kunt overzien wat er eigenlijk allemaal om je heen gebeurt.

En voor je het weet gaat het mis. Je rijdt op de Prins Hendrikkade bij het Centraal Station en een fietsende toerist komt jouw kant op. De fietser rijdt door rood en op het allerlaatste moment kan de auto voor jou nog uitwijken voor de fietser. De bestuurder stapt hard op de rem en de remlichten gaan aan. Jij ziet het helaas te laat en knalt met topsnelheid tegen de auto aan.

Terwijl jouw visie door de airbag in jouw gezicht flink wordt geblokkeerd schieten de scheldwoorden al door jouw hoofd: hoe kan iemand nou zo stom zijn dat deze door het rode licht rijdt? En voor de scheldwoorden uit jouw hoofd verdwijnen realiseer je het volgende probleem: grote kans dat deze toerist niet verzekerd is en dat jij de schade absoluut niet op die persoon kunt verhalen.

En dat is een groot probleem, want dan heb je te maken met een wagen met defecten en schade, en kun jij fluiten naar het geld van de verzekeraar om dit te repareren. Maar gelukkig zijn er nog andere opties voor jouw auto, om te zorgen dat je toch gewoon geld kunt krijgen voor de wagen waar je al die jaren met plezier in hebt gereden.

Wagen met defecten en schade? Gewoon verkopen!

Want in Amsterdam kun je ook met een auto met schade gewoon zorgen dat je hier een mooi bedrag ontvangt. Je kunt natuurlijk dagen balen dat jouw prachtige bolide schade heeft opgelopen en dat je geen verzekeringsgeld krijgt, maar het is zonde om tijd te besteden aan iets wat al gebeurd is. Tijd voor de oplossing, in dat geval!

Als jouw auto niet total-loss wordt verklaard dan is er een grote kans dat je die gewoon nog kunt verkopen en hier een mooi bedrag voor kunt ontvangen. Dit is niet de hoofdprijs, want je zult nooit zo veel krijgen als het bedrag dat je zou krijgen als je de auto net voor het ongeluk zou verkopen. Maar het is wel een bedrag waar je tevreden over kunt zijn en wat je kunt bijleggen wanneer je die nieuwe auto die je al een tijdje in jouw hoofd had gaat kopen.

Een wagen met defecten verkopen in Amsterdam hoeft namelijk niet lastig te zijn. Er zijn diverse garages die interesse hebben in deze auto’s. Let wel: niet iedere garage die auto’s inkoopt zal daadwerkelijk een auto overnemen die schade heeft. Veel autogarages kopen liever een auto die geen schade heeft, omdat zij die gemakkelijker kunnen verkopen. Maar daar heb jij helaas in deze situatie weinig aan. Gelukkig kun je via internet snel vinden welke partijen jouw auto wel willen overnemen, zodat je niet al te lang hoeft te balen dat die fietsende toerist met een slokje te veel op ervoor gezorgd heeft dat jouw week of weekend helemaal is verpest!

Geen nood, daarom, want ook daarvoor is Amsterdam een ideale stad waar je gewoon terecht kunt voor jouw grootste problemen.