19 oktober 2017

Hotels in Amsterdam

Amsterdam kent een sterke groei van het aantal toeristen dat de stad jaarlijks bezoekt. Dit heeft een positieve invloed op het aantal hotels in de stad. Dit aantal groeit al jaren en met de opkomst van AIRBNB, dat populair is onder huiseigenaren in Amsterdam, is de prijs van woningen in de stad sterk gestegen. Desondanks zijn er nog steeds leuke manieren om een accommodatie in Amsterdam te boeken. Dit kan natuurlijk via AIRBNB, maar ook via andere websites zoals travv.nl, waar jij last minute nog even een hotel kunt scoren tegen een flink lagere prijs dan je normaal betaalt in deze hotels.

Met AIRBNB naar Amsterdam

De bekende marktplaats AIRBNB heeft een groot aantal appartementen in Amsterdam die je vanaf een flinke periode voor vertrek al kunt boeken. Op die manier heb je zekerheid. Je slaapt bovendien in appartementen van Amsterdammers, waardoor jij misschien nog net dat beetje meer mee kunt krijgen over de stad dan wanneer je kiest voor een hotel. Overweeg gerust eens wat voor jou het beste is, want de accommodatie is best belangrijk, al zul je er eigenlijk toch alleen maar slapen.

Meer informatie over AIRBNB in Amsterdam

Een last minute vakantie met travv.nl

Even last minute verblijven in Amsterdam, daarvoor moet je bij travv.nl zijn. Zij verzamelen de allerlaatste hotelkamers bij hotels in onze hoofdstad. Het mooie van deze hotels in Amsterdam is dat zij minimaal met een 8 zijn beoordeeld. Op die manier hoef jij jezelf niet druk te maken over de kwaliteit. Door de goede verbindingen in Amsterdam ben jij met het openbaar vervoer zo in de stad wanneer jouw hotel, appartement of B&B hier toevallig net buiten ligt.

Meer informatie over hotels in Amsterdam