Oté Sensation: totaaloplossing voor gebruik met zachte lenzen

Iedere soort lens en ieder soort oog vraagt om een bepaalde lenzenvloeistof en Oté Sensation is dan een uitstekende optie als je zachte lenzen hebt. Het is een bijzonder populaire keuze, omdat het een lenzenvloeistof is die betaalbaar is en tegelijkertijd van hoge kwaliteit. Als je op zoek bent naar een nieuwe lenzenvloeistof, of voor het eerst een lenzenvloeistof aanschaft, dan is Oté Sensation een uitstekende optie. Het reinigt en bevochtigt je lenzen en verzorgt alle onderhoudstaken terwijl je de lenzen opbergt in hun container.

Oté Sensation op basis van Hyaluronaat

Oté Sensation wordt ook omschreven als een Premium Hyaluronaat lenzenvloeistof. Hyaluronaat is een stof dat uitdroging van de contactlens tegen gaat, maar ook uitdroging van het oog. Het gevolg is dat de lens veel comfortabeler draagt en je ogen niet geïrriteerd raken of rood worden. Goed gehydrateerde lenzen voel je niet als je ze draagt en kunnen de lenzen zeker 12 uur of meer goed vochtig houden. Dat levert natuurlijk een beter draagcomfort op.

Een alles oplossing

Een andere reden waarom Oté Sensation zo populair is onder de lensdragers is dat het een totaaloplossing aanbiedt. Als jij je lenzen na het dragen opbergt in je container, dan gaat de lenzenvloeistof te werk. Het reinigt de lenzen, desinfecteert ze, maakt ze vochtig en verwijdert eiwit. Als jij ze dan de volgende keer weer in je ogen doet, zijn ze helder, schoon en vrij van bacteriën en schimmels. Dat merk je omdat je zicht goed is, omdat problemen met de ogen minder voorkomen en wederom omdat je de lenzen nauwelijks meer voelt tijdens het dragen. Je hebt dus voor al je lens verzorging maar één vloeistof nodig en dat is Oté Sensation.

Overstappen

Dit alles klinkt natuurlijk erg mooi en dat is het voor veel mensen ook, maar als jij wilt overstappen op Oté Sensation dan is het belangrijk dat je dat niet zomaar doet. Het is altijd verstandig om je opticien hierbij te betrekken, zodat deze met een medische blik kan beoordelen hoe je ogen op de nieuwe lenzenvloeistof reageren. Koop daarom eerst een kleine (reis)verpakking en probeer het één of twee weken uit. Laat je ogen testen voordat je begint en nogmaals daarna. Is je opticien ook tevreden met het resultaat, dan is overstappen geen probleem en profiteer je ook snel van alle bovengenoemde voordelen van deze lenzenvloeistof.

Tip: koop je lenzenvloeistof online

Als jij besloten hebt dat je gaat overstappen op een nieuwe lenzenvloeistof, dan doe je een test en koop je eerst kleine verpakkingen. Je hoeft de vloeistof maar een paar weken uit te proberen, dus het is voor de test niet nodig om een grote fles te kopen. Heb je je keuze voor Oté Sensation gemaakt, dan koop je deze het beste bij een online winkel. Daar is het assortiment groot en kun je meerdere flessen kopen voor een volumekorting. Zorg er dan wel voor dat de houdbaarheidsdatum niet overschrijdt. Online lenzenvloeistof kopen is makkelijker en goedkoper.